Strimlad kyckling bröst med färgglada grönsaker serverade med lime juice och sweet chili dressing.
| Ingredienser: |
| 4 handfull grön sallad tvättad och torkat av |
| 14 tunna skivor av skalad gurka |
| ¼ röd paprika i tunna bitar |
| ½ morot skalad och riven |
| ¼ grillad kyckling (bröst) utan skin och strimlad |
| 2 matskedar fish sås |
| 1 matsked sweet chili sås |
| 1 matsked lime juice |
| 1 ttesked sesam olja |
| ½ vitlöksklyfta hackad i små bitar |
| 1 matsked finhackad färsk mynta |
Tillagning:
Arrangera salladen, gurkan, paprikan, moroten och kycklingen på ett fat. Blanda fisk såsen, sweet chili såsen, lime juicen, sesam oljan och vitlöken i en skål och rör om. Häll dressingen över salladen och garnera med myntan och redo att servera.

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar